Συμβουλευτική Επιτροπή

Το Job Pairs έχει την χαρά και το προνόμιο να υποστηρίζεται στην προσπάθειά του από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους. Οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν στο Job Pairs τις συμβουλές τους, τον χρόνο τους και την εμπειρία τους, ώστε η πρωτοβουλία μας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τυχόν δυσκολίες και να επιτύχει τον στόχο της προς όφελος τόσο των mentors-mentees αλλά και των συμμετεχουσών επιχειρήσεων. Για τους λόγους αυτούς τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την υποστήριξη και τις συμβουλές τους.

Αγγελάτου Έθελ

Η Έθελ, μια Κεφαλονίτισσα με αγγλοσαξωνικό όνομα, δηλώνει ζήλο, μανία και κύρια ενασχόλησή της τα puzzle και τους ανθρώπους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αναζητά διαρκώς να ταιριάζει ιδέες, θέσεις απασχόλησης, αναζητούντες εργασία και ευκαιρίες με το ταίρι τους, με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας, αρμονικής εικόνας. Έχει ανατραφεί από έμπορους γονείς, εκπαιδευτεί σε κώδικες πληροφορικής από “κομπιουτερά” αδερφό και απασχοληθεί την τελευταία δεκαετία σε θέσεις ευθύνης επιλογής και στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού. Πλέον, θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που κατάφερε να συγκεράσει και τις τρεις παραπάνω προσλαμβάνουσες, στο πάθος της για το LinkedIn (Lɪŋkt.ˈɪn: social media εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης) και τη συμβουλευτική καριέρας. Συγκεκριμένα, τα τελευταία έτη απασχολείται ως LinkedIn Trainer και ως Career & Outplacement Consultant. Παράλληλα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού και αρθρογραφεί καλύπτοντας θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding, Social Media και επιχειρηματικότητας (businesscoachinglab.gr, wearesocialmedia.gr, kariera.gr, hominumopus.gr, HR Professional, Οδηγός Καριέρας). Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales, BSc in Business Administration του DEREE - The American College of Greece και πιστοποιημένη Social Media Professional από την STAREGISTER_Intl.

Georgiadou

Γεωργιάδου Μαίρη

Η Μαίρη κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και MBA in European Management από το Πανεπιστήμιο ESCEM Γαλλίας. Απέκτησε την πολύχρονη εμπειρία της στη Κύπρο, Νότιο Αφρική και στην Ελλάδα  σε  θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και  Οικονομικά. Σήμερα κατέχει τη θέση του Human Capital Director στην PwC και είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μανατζμεντ Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) και μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΕ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκε στο Συμβουλευτικό τμήμα της PwC σαν Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο mentoring & coaching και συμμετέχει σαν Executive Coach στο μεγαλύτερο πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών στο δίκτυο της PwC.

  photo

  Κίντζιος Κωνσταντίνος

  Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982.  Είναι κάτοχος MBA (Highest Distinction) και πτυχιούχος Marketing (BSc.) από το DEREE – The American College of Greece καθώς και κάτοχος Diploma in Executive Coaching & Organisational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου καθώς και φοιτητικός αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές ακαδημαϊκές επιτροπές. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία μέσα από το αγαπημένο του κολέγιο (DEREE), εργαζόμενος παράλληλα με τις σπουδές του. Εν συνεχεία ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, μέσω της Αμερικανικής Ολυμπιακής Επιτροπής (USOC) και του τηλεοπτικού σταθμού NBC. Κατόπιν, εργάστηκε στο Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας, έκανε την πρώτη του γνωριμία με το χώρο της διαφήμισης στην Adel/Saatchi & Saatchi, συνέχισε στην hellas online και σήμερα κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Boussias Communications, ενώ παράλληλα διδάσκει Marketing και Πωλήσεις στο ΙΕΚ Ξυνή. Συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media μέσω LinkedIn, Facebook και Twitter, λατρεύει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” | Albert Einstein

  Marketing and Communication, Human Resources academic background.

  Λουκάς Χρήστος

  Ο Χρήστος είναι ένας ταξιδιώτης που στον υπόλοιπο χρόνο του ασχολείται με το marketing, έχοντας προϋπηρεσία και στις πωλήσεις. Είναι παιδί του ΟΠΑ, καθώς είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ αλλά και του μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων. Αγαπημένη του συνήθεια τα ταξίδια, τα οποία τα ζει εις διπλούν, καθώς τα ανεβάζει ως αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, μαζί με διάφορες σκέψεις και προτάσεις. Συμμετέχει ενεργά στα social media καθώς πιστεύει στη δύναμη των μέσω, ενώ παράλληλα ασχολείται με εθελοντικές δράσεις.

  MAVROTAS

  Μαυρωτάς Γιώργος

  Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Οι παλιότεροι τον θυμούνται ως πολίστα (αρχηγός της εθνικής ομάδας, συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες) οι νεότεροι ελπίζει να τον μάθουν από την πανεπιστημιακή του θητεία (Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ). Ο ίδιος μάλιστα καυχιέται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες και πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει γράψει το μυθιστόρημα «Το θεώρημα της επτάδας» (Πατάκης, 2010) όπου ανακάτεψε μυθοπλασία με πραγματικά γεγονότα και το χλώριο της πισίνας με το χλώριο των εργαστηρίων. Αρθρογραφεί συχνά πυκνά και στο Protagon.gr και tweetάρει ως @Mavrogiorgos. Είναι παντρεμένος (παρόλο που δεν θα δείτε βέρα στο χέρι του) κι έχει δυο γιούς. Αγαπάει το σινεμά και τα βιβλία. Το motto του είναι «μόνος σου πας γρήγορα, μαζί πάμε μακριά».

  Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Eλλάδας

  Μυλωνά – Οικονομάκου Μάρθα

  H Μάρθα είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημοσίας Διοίκησης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, έχει πτυχίο Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού και πτυχίο coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου. Έχει εικοσιπενταετή πείρα σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού , έχει διατελέσει ανώτατο -διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού των Eταιριών: Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIIFE ,στην βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία συμβούλων HRP (Human Resources Planning). Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης θεμάτων σχετικών με την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας) από το 1987 και Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από τον Μάιο 2008, μέλος της ΕΕΔΕ (ΙΜΑΔ – ΙΑΓΜΕ –έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετία ) και της SOCIETE FRANCAISE DEGRAPHOLOGY. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα κατέχει την θέση του HR DIRECTOR South Eastern Europe στο Όμιλο Επικοινωνίας Olympic DDB και είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Eλλάδας

  Tasos Pagakis
Global PR Manager - Ericsson

  Παγκάκης Τάσος

  Ο Τάσος είναι Διευθυντής Επικοινωνίας της Ericsson στη ΝΑ Ευρώπη. Αφηγείται δημιουργικές ιδέες από το 1988 έχοντας πλοηγήσει 370 διεθνείς εταιρείες, με 900+ brands σε 57 προϊοντικές κατηγορίες. Εργάστηκε στις BBDO, Lowe Worldwide, Saatchi & Saatchi, Civitas Ketchum και χάρηκε 93 διεθνείς διακρίσεις δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας.. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο. Με εμπνευσμένο όνειρο να προσθέτει αξία σε ό,τι κάνει, θεωρεί εργαλεία για το μέλλον το ταλέντο, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη συνεργασία. Αρθρογραφεί στο Andro (Ελλάδα 2020), στο Deasy (Ideacast 4 GR startups) και σε κλαδικά μέσα. Είναι συνιδρυτής της κοινότητας πολιτών einai2030, για τη δημιουργική αλλαγή στην εκπαίδευση. Σημειώνει στο Storytelling notes. Ζει δίπλα στη θάλασσα με τη συζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Λατρεύει την ουσία και τους προσγειωμένους ανθρώπους. Θέλει θετική σκέψη, εγκάρδιες χειραψίες και ανοιχτό χαμόγελο στη ζωή.

  PAPATZIMOY VERONI

  Παπατζήμου Βερώνη

  Η Βερώνη είναι Γενική Διευθύντρια Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG. Διαθέτει περισσότερο από 18 χρόνια συμβουλευτική εμπειρία ως υπεύθυνη μεγάλων έργων Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού, ανάπτυξης κουλτούρας, ανάπτυξης συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση στη διαχείριση της απόδοσης, των αποδοχών και παροχών, καθώς και στην αξιολόγηση και ανάπτυξη εργαζομένων για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει διαχειριστεί περισσότερα από 400 στελέχη στο πλαίσιο έργων Επαγγελματικής Αποκατάστασης. Έχει την ευθύνη των Ερευνών Αποδοχών και Παροχών της KPMG. Εκτός από την εμπειρία της στην ανάπτυξη συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού, έχει διαχειριστεί πολλά κέντρα Ανάπτυξης/ Αξιολόγησης και έχει αξιολογήσει περισσότερα από 1000 στελέχη. Τέλος, έχει αναπτύξει και υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και ανάπτυξης διοικητικών Ικανοτήτων. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στις Εργασιακές Σχέσεις και τη Διοίκηση Προσωπικού του London School οf Economics, UK καθώς και διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια του British Institute of Personnel Development καθώς και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Sandler Sales Insitute.

   

   Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank

   Τζαδήμας Αλέξανδρος

   Ο Αλέξανδρος είναι Περιφερειακός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού (Regional Human Resources Director) στην εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων Colgate Palmolive Southern Europe (Ιταλία, Ελλάδα, Βαλκάνια). Προηγουμένως έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank, επικεφαλής του Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού που περιλαμβάνει τις Διευθύνσεις Αμοιβών & Παροχών, Εκπαίδευσης και Διαχείρισης της Απόδοσης, Εσωτερικής Επικοινωνίας και Προσλήψεων και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Colgate Palmolive Ελλάδας, έχοντας αναλάβει για αρκετά χρόνια ρόλους αυξανόμενης ευθύνης στο Τμήμα Πωλήσεων της ίδιας εταιρείας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Strachclyde.

    Alexandros Fourlis, Managing Director Kariera.gr

    Φουρλής Αλέξανδρος

    Ο Αλέξανδρος περιλαμβάνεται ανάμεσα στoυς πρωτοπόρους που εδραίωσαν την αναζήτηση εργασίας μέσω internet στην Ελλάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας των φοιτητών που δημιούργησαν το Kariera.gr, της Νο1 πηγής για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα, μέσω του οποίου συνέβαλαν στο να βρουν εργασία περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι στην Ελλάδα. Το Kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Ο Αλέξανδρος σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Kariera.gr και δουλειά του είναι να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Πέραν της αγοράς εργασίας ο Αλέξανδρος στηρίζει φορείς που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την εθελοντική εργασία σε νέους ανθρώπους. Οι δραστηριότητές του πέραν από το kariera.gr περιλαμβάνουν συνεργασία με τους οργανισμούς AIESEC, Volunteer4Greece, HSA και plantobuy.com.

    haikalis

    Χαϊκάλης Στάθης

    Ο Στάθης είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εργάστηκε μέχρι το 2000  ως αναλυτής  στον Οικ. Ταχυδρόμο και στο Βήμα της Κυριακής. Το 1995 ίδρυσε την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Communication Effect, η οποία από το 1999 έγινε affiliate της μεγαλύτερης ανεξάρτητης διεθνούς εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων, της Edelman. Είναι ο συγγραφέας  μιας σειράς ειδικών μελετών για θέματα Marketing και Επικοινωνίας. Μετά το 2004 ασχολήθηκε, με ιδιαίτερη έμφαση, με τον τομέα της Ψηφιακής Επικοινωνίας. Διατηρεί προσωπικό blog, ενώ συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο μέσω Facebook, Twitter, LinkedIn. Συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίες αφορούν στην Επικοινωνία και στο Online Marketing. Έχει ενδιαφέροντα στον τομέα του εθελοντισμού και ασχολείται με θέματα όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, την κοινωνική καινοτομία, τη διάδοση των νέων ιδεών, μέσα από φορείς όπως το TEDxAthens  ή την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, όπως το Human Grid. Είναι από τους ιδρυτές της πρωτοβουλίας Up Greek Tourism για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας.