Η ομάδα

Η ομάδα του Job Pairs αποτελείται από ένα σύνολο δραστήριων ατόμων από διάφορα επιστημονικά και επαγγελματικά πεδία υπό την καθοδήγηση, εμπειρία και στήριξη της Μαρίας Βακόλα και του Γιάννη Νικολάου , οι οποίοι είναι και οι εμπνευστές αυτής της προσπάθειας.

mvakola

Μαρία Βακόλα

Η Μαρία Βακόλα είναι Οργανωσιακή Ψυχολόγος – μια ειδικότητα της ψυχολογίας που δεν πρέπει να τρομάζει αφού δεν φορά άσπρη μπλούζα. Εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το motto της είναι ότι η άλλη όψη της δυσκολίας είναι η ευκαιρία. Δεν μπορεί λοιπόν παρά να διδάσκει, να ερευνά, να παρουσιάζει και να γράφει σε θέματα αλλαγής των επιχειρήσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Διαρκής πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας είναι οι φοιτητές και η οικογένεια της.

inikolaou

Γιάννης Νικολάου

Ο Γιάννης Νικολάου είναι Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών. Εκτός από την οικογένεια και τα παιδιά του, «παθιάζεται» με τους τρόπους που οι οργανισμοί μπορούν να βρουν και να επιλέξουν το προσωπικό τους αλλά και πώς οι υποψήφιοι-απόφοιτοι θα αναζητήσουν και εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Τις δύο όψεις δηλαδή του ίδιου νομίσματος… Για να επιτύχει τα παραπάνω γράφει, διαβάζει, ερευνάει, διδάσκει και περνάει πολύ χρόνο στα social media…

Photo- Maria Angelopoulou

Μαρία Αγγελοπούλου, Project Manager

H Μαρία είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού" του ΟΠΑ και βρίσκεται στο Job Pairs από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει συμμετοχή σε απαιτητικά projects με διεθνείς συνεργασίες. Η προϋπηρεσία της ως Recruitment Consultant της έχει χαρίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ελληνικής αγοράς και των αναγκών των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό, ενώ έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Παράλληλα, είναι Curator & Οrganizer του TEDxKids@Ilissos, υποστηρίζει ενεργά τον εθελοντισμό και ασχολείται με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση.

  1924961-2

  Denisa Lavdari

  Η Denisa είναι απόφοιτος σπουδών ΔΑΔ. Θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη και ικανοποίηση των ανθρώπων σε έναν οργανισμό. Η εθελοντική δράση είναι πολύ σημαντική γι'αυτήν.

   39391a2

   Eλεάννα Ψωμιάδου

   Είναι απόφοιτη του ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται ως Talent acquisition specialist at Coca Cola Hellenic Bottling Company.

    igor

    Igor Bobryk

    Μεταπτυχιακός φοιτητής HR και απόφοιτος ΔΕΤ, με έντονο ενδιαφέρον σε θέματα HR και εύρεσης εργασίας, για τα οποία και γράφει σχετικά άρθρα στο LinkedIn & Job-Pairs Blog.

     photo- ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

     Αθηνά Σταύρου

     Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και  του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Apivita.

      Alexandra-Kollia

      Αλεξάνδρα Κόλλια

      Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Παιδαγωγικής) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με τον εθελοντισμό από την αρχή των σπουδών της συμμετέχοντας σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αλλά και θεατρικού παιχνιδιού σε γενικά και ειδικά σχολεία.

       14658255_969552549841100_160474129_n

       Άννα Τσώνη

       Απασχολείται στο χώρο του E-commerce ως Customer Success Manager σε μια πολλά υποσχόμενη startup εταιρεία. Παράλληλα συμμετέχει σε πολλά εθελοντικά projects ως Marketer, ενώ είναι περήφανη απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

       christodoulou

       Άντρεα Χριστοδούλου

       Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και  του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ. Εργάζεται στην PwC ως σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού.

       11139406_10205847403959671_1911221156104840865_n-2

       Βάνα Κοτσασαρλίδου

       Η Βάνα είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

        Βέρα Λαζανάκη

        Βέρα Λαζανάκη

        Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του μεταπτυχιακού Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ο.Π.Α. και υποψήφια διδάκτωρ Οργανωσιακής Ψυχολογίας και Συμπεριφοράς, Ο.Π.Α.

        unspecified

        Ειρήνη Παπαγιαννούλη

        Απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Εργάζεται στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός. Της αρέσει να βρίσκει δημιουργικές λύσεις σε προβλήματα, κοινωνικά και όχι μόνο.

         DSC_0152

         Ειρήνη – Σωσσάνη Λαγού

         Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με έντονο ενδιαφέρον για τις εθελοντικές δράσεις.

          eleni_mp

          Ελένη Μπράγια

          Είναι απόφοιτη του ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως HR Assistant στην Unify.

           photo- Ελευθερία Μαστοροπούλου

           Ελευθερία Μαστοροπούλου

           Η Ελευθερία Μαστοροπούλου σπουδάζει στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

            Photo - Licia Vantana

            Ευαγγελία Βαντάνα

            Η Ευαγγελία Βαντάνα έχει σπουδάσει στο ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών. Εργάζεται ως HR Administrator στην Colgate-Palmolive Hellas.

             φωτο_ Θεοδώρα_ Ζιοπούλου

             Θεοδώρα Ζιοπούλου

             Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

              iris

              Ίρις Θεοδώρου

              Η Ίρις Θεοδώρου έχει τελειώσει Κοινωνιολογία και είναι απόφοιτη του ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στην Praktiker Hellas ως HR Assistant.

               Ioanna

               Ιωάννα Κωστοπούλου

               Η Ιωάννα έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο ΟΠΑ.

               AAEAAQAAAAAAAAR3AAAAJGVlZTc0NDg1LWVhYjEtNDJiMS1iYWRmLWQ2MjU1MGIyZGUyNA-2

               Ιωάννα Φλώρου

               Η Ιωάννα Φλώρου είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

                unnamed-42

                Κίρκη Συνοδινού

                Η Κίρκη Συνοδινού είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τελειόφοιτος του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην KPMG Advisory ενώ τώρα εργάζεται στο τμήμα HR της Bosch Hellas μέσω του Bosch Global Internship Program

                 koukos

                 Κωνσταντίνος Κούκος

                 Απόφοιτος του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του ΟΠΑ με πάθος και εμπειρία στα νέα μέσα, την επικοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

                 stavrou

                 Κωνσταντίνος Σταύρου

                 Ο Κωνσταντίνος Σταύρου είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με ειδίκευση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Εργάζεται στην Convert Group.

                 gavalas

                 Λέων Γαβαλάς

                 Απόφοιτος του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στο e-business και τα πληροφοριακά συστήματα.

                 AAEAAQAAAAAAAAWwAAAAJGIyYmNlNzMxLWFkZTktNDk3OS04ODZjLWJjZmJjMGE2ZDM5YQ

                 Νίκος Μακρής

                 Μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

                  kiriakou

                  Όλγα Κυριάκου

                  H Όλγα είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και του ΜΠΣ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Recruitment Consultant στην Kariera.gr | Careerbuilder Greece.

                  AAEAAQAAAAAAAAlLAAAAJGU5ZGExNGY1LTEwMTItNGQ0MS1iZDQ5LWVjMjYyYTkxZGQzMg

                  Παναγιώτης Θεοδώρου

                  Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ο.Π.Α. και του Μ.Π.Σ. Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ο.Π.Α. Υποστηρίζει θερμά τις θεμελιώδεις αξίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και αγαπάει τον εθελοντισμό. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εθελοντισμό που στοχεύει στη βοήθεια νέων και ικανών ανθρώπων να δείξουν τις ικανότητές τους. Αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι που βρίσκεται στην ομάδα του Job Pairs.

                   Παναγιώτης Σγουρόπουλος

                   Μεταπτυχιακός φοιτητής του ΜΠΣ "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού" στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Φ.Π.Ψ. (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Ε.Κ.Π.Α.

                    32a2271

                    Σταματία Κωστάκη

                    Η Σταματία Κωστάκη είναι απόφοιτη του ΜΠΣ "Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

                     kounavis

                     Χρήστος Κουνάβης

                     Ο Χρήστος Κουνάβης είναι ιδρυτής της isMOOD, μιας start up που παρέχει υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα.

                     received_378048769042379-2

                     Χριστιάννα Βιταντζάκη

                     Η Χριστιάννα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΜΠΣ Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και απόφοιτη του τμήματος ΟΔΕ (με κατεύθυνση Χρηματοοικονομικά) του ΟΠΑ.

                      unspecified-2

                      Χρυσούλα Κολέτσου

                      Απόφοιτη του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.